Cégünkről!

Cégünkről:

 

Az EM-AN Vill-SEC Kft.-t 1994. február 21-én alakult, magánszemélyek alapították. A cég tevékenységi körei 1999-től kiegészültek egyéb villamosipari tevékenységekkel, tekintettel arra, hogy a cég a Budapesti Elektromos Művek Nyrt. külsős beszállítója lett. 

Jelenleg is Budapesten, Észak- Pesti területen  végzünk Kisfogyasztói mérő- és csatlakozószereléseket. E.on Veszprémi régiójában LHM mérőcserét hajtunk végre. 

Külön csoport alakult cégen belül a  hálózatépítési és egyéb nem mérőhelyeket érintő villanyszerelési feladatok ellátására, így alkalmazottainkkal az ország egész területén lehet találkozni.

2014 - től, új profilként, gázmérő - nyomásszabályzó  cserékkel, felmérésekkel, műszaki biztonsági felülvizsgálatokkal is foglalkozunk az E.on Veszprémi régiójában. 


Cégünk fő célja, hogy a jelenlegi területek megtartása mellett a jövőben további tevékenységeket nyerjen el az ELMŰ-ÉMÁSZ, E.on pályázataiban, és más villanyszerelési pályázatokon is sikeresen vegyen részt.

 

Célunk egy olyan komplex szolgáltatási rendszert üzemeltetni, amely magas minőségi színvonalon a meghatározott minőségpolitikának megfelelően nyújt segítséget a Megbízó részére, figyelembe véve mindenkori érdekeit és egyéb elvárásait.

 

 

 

 

 

      
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Adatkezelési tájékoztató